Ervaring

“In maart 2010 heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Amsterdam.

Ik heb de informatieavond bezocht in Nijmegen en op deze avond heeft Richard goed en duidelijk alles uitgelegd. Echt op alles wist hij een antwoord en hij gaf ook een realistisch beeld van wat ik van de ooglaserbehandeling mocht verwachten.

Ik heb gekozen voor de FemtoSecond Lasik methode, daar deze behandeling in de aanbieding was. Bij deze methode wordt alles middels laser gedaan en het fijne is dat je tot maximaal vier uur na de behandeling last hebt van een branderig, zanderig gevoel, geen eens pijn.

Ook in de behandelkliniek in Amsterdam wordt je fijn en goed begeleid. Ondanks de spanning die ik zeker had, werd ik  op mijn gemak gesteld. Mijn complimenten voor het team!

Meteen na de behandeling zag ik al scherp en dat was de volgende dag tijdens de nacontrole nog steeds.

Zeer tevreden ben ik. Het is het geld meer dan waard. Als je bedenkt wat je kwijt bent aan bril en lenzen, vloeistof etc. dan verdient deze investering zich zo terug. Helemaal nu ze een aanbieding hebben van 1999,- voor twee ogen. Ik ben super tevreden en kan ik iedereen International Vision Centers aanraden.”

 

Mieke Rongen

Behandeld in maart 2010 met de FemtoSecond Lasik