Ervaring

“Ik heb op 04 mei 2010 mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Amsterdam.

Mijn partner kende een collega die zijn ogen had laten behandelen bij International Vision Centers en raadde mij aan dit ook te laten doen. Ik was er in het begin nog wat huiverig over. Omdat het toch je ogen zijn en “laseren” klinkt toch ook als een ingrijpende behandeling. Omdat de kennis een goede ervaring had bij deze organisatie en de informatieavond mij ook gerust stelde, heb ik besloten mijn ogen te laten laseren.

De behandeling stelde niet veel voor. Voordat ik het wist, was het alweer over! De artsen stelden mij gerust, omdat ik erg nerveus was en ook de assistentes waren erg zorgzaam.

Na de behandeling had ik (zoals van te voren aangegeven) vier uur last van mijn ogen. Ik was half 5 klaar met het laseren en half 9 kon ik mijn ogen goed openen en was de pijn verdwenen. Ik heb daarna nog dezelfde avond gegeten in een restaurant. Wel heb ik een zonnebril gebruikt, vanwege het scherpe licht wat prikte.

De volgende dag ben ik terug gegaan voor controle en alles was in orde. Ik heb een tijd oogdruppels gebruikt en verder nergens last van gehad.

Ik heb nu inmiddels mijn 3e nacontrole gehad en zie nu scherp zonder bril. In mei 2011 zal ik nog één keer naar de vestiging in Nijmegen gaan voor de laatste nacontrole.

Ik ben echt superblij dat ik nu alles zie zonder bril. Het is echt iedereen aan te raden! Ook ben ik zeer te spreken over International Vision Centers.”

 

Anita Meinten

Behandeld 04-05-2010 met FemtoSecond Lasik